Αυτούς έκοψε ο Γκαρθία μετά το... κράξιμο της Παρασκευής

Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε λόγο για αδιαφορία ορισμένων παικτών σε δηλώσεις του στην NOVA την Παρασκευή και μία μέρα αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά. Ποια τα ονόματα που... απουσιάζουν.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
garcia EUROKINISSI

Μεγάλη... σκόνη σήκωσαν οι δηλώσεις του Όσκαρ Γκαρθία την Παρασκευή στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Έκανε λόγο για παίκτες που βάζουν το εγώ πάνε από το εμείς, όπως και πως ορισμένοι σκέφτονται άλλα πράγματα από το ποδόσφαιρο.

Έτσι, η αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Από αυτή έχουν κοπεί τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας δεν αποτελεί έκπληξη και αναφερόμαστε στον Ιγκόρ Σίλβα, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται.

Οι άλλοι δυο όμως είναι οι Εσχάν Χατζισαφί και ο Μπιόρν Ένχελς. Παίκτες δηλαδή που ήταν βασικοί στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης". Δεν ξέρουμε αν ο Ιρανός και ο Βέλγος βρίσκονται στη λίστα με τους "αδιάφορους", όμως η απουσία τους από την αποστολή ήρθε μετά τις... ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ

Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK