Δεν άρεσε η Ινδία στον Βίκτορ

Eλεύθερος, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Βίκτορ Σάντσεθ απέρριψε πρόταση από την Ινδία, έχει επαφές με ομάδες του MLS, αλλά περιμένει την επόμενη παραίτηση προπονητή στη La Liga.

Στα ταξίδια επενδύει τον ελεύθερο χρόνο του ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ.

Ταξίδια, τα οποία μεταξύ άλλων, έχουν και επαγγελματικό περιεχόμενο. Ο Σάντσεθ βρέθηκε από την Ινδία μέχρι τις ΗΠΑ.

Και στις δύο χώρες είχε επαγγελματικές επαφές. Από την πρώτη απέρριψε πρόταση, γιατί θεώρησε ότι δεν είναι και το καλύτερο σε αυτή τη φάση της καριέρας του να δουλέψει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας.

Άλλωστε, οι Ινδοί στρέφονται σε ξένους προπονητές. Για παράδειγμα, ο πρώην συμπαίκτης του στην Ντεπορτίβο, Χοσέ Μολίνα, δουλεύει εκεί.

Και στις ΗΠΑ, ο Βίκτορ είχε επαγγελματικές επαφές και συναντήσεις. Από τον Βέλικο Παούνοβιτς, τεχνικό των Chicago Fire, μέχρι τον Ραούλ - τον άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ - πρέσβη της ισπανικής λίγκας στη χώρα.

Βέβαια, άλλο MLS κι άλλο Ινδία. Καμία σχέση ούτε ως προς το επίπεδο, ούτε ως προς τις φιλοδοξίες. Αν και προς το παρόν, ο πρώτος στόχος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού είναι να περιμένει να αδειάσει κάποιος πάγκος στη La Liga.

B.T.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.