Δεν... μάσησε ο Καπίνο: χαιρέτησε μέλος του τιμ του Παναθηναϊκού

Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όμως ο Στέφανος Καπίνο δεν προήθηκε και χαιρέτησε μέλος του τιμ της πρώην ομάδας του (PHOTOS).

Από τη στιγμή που ήταν πριν λίγα χρόνια παίκτης του Παναθηναϊκού και τώρα αγωνίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο πως σε κάθε επίσκεψή του στο πράσινο άνδρο δεν θα έχει και την καλύτερη δυνατή υποδοχή.

 

Κάτι τέτοιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στην Λεωφόρο, με τον Στέφανο Καπίνο να γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών από τους οπαδούς των "πρασίνων" κατά την είσοδο των παικτών του Τάκη Λεμονή στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μην επηρεάζεται.

 

Μάλιστα είχε και μία εγκάρδια συνομιλία με μελος του τεχνικου τιμ των "πρασίνων" που τον γνωριζε απο τις ακαδημιες, με τον διεθνή γκολκίπερ να μη διστάζει να τον αγκαλιάσει.

Β.Σ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.