Το μήνυμα Πασιένσια μετά το πρόβλημα με την καρδιά του

Μία ατάκα του LeBron James φαίνεται πως αποτελεί οδηγό για τον Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Δείτε το μήνυμα που έστειλε μέσω του Instagram.

Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr πριν από λίγες ημέρες, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στην Πορτογαλία με σκοπό να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις. Ο λόγος αφορά ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως σταματάει το ποδόσφαιρο, αφού ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος παίκτης με ανάλογο πρόβλημα είναι. Βέβαια η δοκιμασία είναι μεγάλη και για αυτό το λόγο μοιράστηκε ένα γνωμικό του LeBron James στο λογαριασμό του στο Instagram:

"Δεν ξέρω γιατί ο... από πάνω με βάζει σε δύσκολο δρόμο, αλλά ο... από πάνω δεν σε βάζει σε καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς", έγραψε χαρακτηριστικά.

That's it

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gonçalo Paciência (@goncalopaciencia) στις

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!