Το μήνυμα Πασιένσια μετά το πρόβλημα με την καρδιά του

Μία ατάκα του LeBron James φαίνεται πως αποτελεί οδηγό για τον Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Δείτε το μήνυμα που έστειλε μέσω του Instagram.

Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr πριν από λίγες ημέρες, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στην Πορτογαλία με σκοπό να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις. Ο λόγος αφορά ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως σταματάει το ποδόσφαιρο, αφού ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος παίκτης με ανάλογο πρόβλημα είναι. Βέβαια η δοκιμασία είναι μεγάλη και για αυτό το λόγο μοιράστηκε ένα γνωμικό του LeBron James στο λογαριασμό του στο Instagram:

"Δεν ξέρω γιατί ο... από πάνω με βάζει σε δύσκολο δρόμο, αλλά ο... από πάνω δεν σε βάζει σε καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς", έγραψε χαρακτηριστικά.

That's it

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gonçalo Paciência (@goncalopaciencia) στις

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...