Δεν θα ανακοινωθεί κανένας Ρισβάνης

Aκόμα και αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει από τώρα τη μεταγραφή του Σπύρου Ρισβάνη, μην περιμένετε καμία ανακοίνωση και καμία επίσημη δημοσιότητα. Υπάρχει λόγος.

Ο Σπύρος Ρισβάνης θα κατηφορίσει όπως όλα δείχνουν προς Πειραιά μεριά από το καλοκαίρι αλλά μέχρι τότε δεν πρόκειται να ανακοινωθεί απολύτως τίποτα.

Μα απολύτως όμως. Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθεια...επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων του Παναθηναϊκού έστω και μ' ένα μικρό ποσό.

Αν νιώθετε μπερδεμένοι, έχετε δίκιο. Να εξηγηθούμε λοιπόν. Αν η πώληση γινόταν τώρα επισήμως (με χαρτιά, παπά και κουμπάρο) ο Παναθηναϊκός, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο νεαρός στόπερ, θα έπρεπει να πάρει το 40% του συνολικού τιμήματος.

Οπως φαντάζεστε, τα πράγματα δεν θα πάρουν αυτήν την τροπή. Ακόμη και όταν οι δύο πλευρές (Πανιώνιος, Ολυμπιακός) συμφωνήσουν και στο τελευταίο "και" του συμβολαίου, δεν θα βγάλουν τίποτα μα τίποτα προς τα έξω.

Ο γάμος θα ανακοινωθεί άρα όταν πρέπει, κατά το καλοκαίρι, για να μην ανοίξει μύτη και μη... βοηθηθεί ο "αιώνιος" από το πουθενά. Κρατά χρόνια αυτή η κολώνια.

 

Ν.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...