Διάψευση Καραπαπά για Γιαννιώτα, Κολοβό

Ο Κώστας Καραπαππάς διέψευσε στο facebook δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που ήθελε τον Ολυμπιακό ενοχλημένο με Κολοβό και Γιαννιώτα.

Με αφορμή δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο πηγή του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για σχόλια ή δηλώσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα οι Γιαννιώτας και Κολοβός αναφορικά με τις ευκαιρίες που πήραν ή δεν πήραν στο διάστημα της παρουσίας τους στην ομάδα, ο Κώστας Καραπαπάς, έκανε διευκρίνιση στο Facebook.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιαός τόνισε τα εξής: "Ουδέποτε υπήρξε απο καμμιά πηγή στον Ολυμπιακό σχόλιο ή έκφραση δυσαρέσκειας για Γιαννώτα και Κολοβό. Το θέμα υπήρξε μόνο στη νοσηρή φαντασία ενός ανώνυμου συντάκτη".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).