Έκοψε τον αρχηγό ο Κόντης!

Μηνύματα έστειλε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού Χρήστος Κόντης με τις επιλογές του για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ποιους «έκοψε» και μάλλον δεν θα ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και ποιους έβγαλε από τη... ναφθαλίνη; Ποιους θα δει αύριο ο Πέδρο Μαρτίνς;

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, στη μάχη της εφετινής Super League, είναι η Κέρκυρα, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αύριο Δευτέρα (16/4) στο «Γ. Καραϊσκάκη». Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως μετά ο υπηρεσιακός κόουτς Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την 19αμελή «αποστολή».

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν σε αυτή: Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος Βρουσάι.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σισέ, ο -εκ των αρχηγών-Μποτία που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μάλλον δεν υπολογίζεται από εδώ και πέρα. Επίσης, οι Οφόε και Σεμπά που είναι «κομμένοι» εδώ και μέρες και θα αποτελέσουν παρελθόν στο φινάλε της περιόδου, αλλά και ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος, επίσης, δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν...

Αντίθετα, επέστρεψε ο Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τον Γκαρθία μετά από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Χατζισαφί. Ως 19ος μπήκε στην «αποστολή» και ο πιτσιρικάς Βρουσάι από την Κ20, αλλά και ο Νίκος Βέργος.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και κρίθηκε διαθέσιμος από την τεχνική ηγεσία. Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του νέου κόουτς των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK