Εκπλήξεις από Λεμονή για Νέα Σμύρνη!

Ενδεκάδα χωρίς Φορτούνη και Καρσελά δοκίμασε ο έμπειρος κόουτς. Διαβάστε τι έδειξε η πρώτη πρόβα για τη μάχη του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Μπήκε κι έπαιξε βασικός ο Εμενίκε!

Εκπλήξεις από Λεμονή για Νέα Σμύρνη!
karsela lemonis fortounis

Την πρώτη δοκιμή για την κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έκανε το βραδάκι της Πέμπτης ο Τάκης Λεμονής. Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τυν Εμανουέλ Εμενίκε να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα. Τον έβαλε, μάλιστα, με τους "βασικούς" στην κορυφή της επίθεσης στο ξεκίνημα του "διπλού".

Πίσω του επιλέχθηκε τριάδα με τον Σεμπά αριστερά, τον Μάριν ως 10άρι και τον Πάρντο δεξιά. Δεν ήταν στις αρχικές επιλογές δηλαδή ο Φορτούνης με τον Καρσελά. Για τον πρώτο, ωστόσο, υπάρχει εξήγηση, καθώς με τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς που έπαιξαν 90άλεπτα την Τρίτη (Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Νικολάου), ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα κατόπιν σχετικής υπόδειξης του κόουτς.

Την τετράδα της άμυνας σχημάτισαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Φιγκέιρας, Μποτία (επιστρέφει ως βασικός μετά από τρεις μήνες), Σισέ και Κούτρης, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Προτό με τον Καπίνο να επιστρέφει στη 18άδα. Άρα μένει, πιθανότατα, εκτός αρχικού σχήματος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στη διάρκεια της προπόνησης έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και ο Τζούρτζεβιτς, ενώ και ο Καρσελά πήρε χρόνο στις πτέρυγες. Μετά από την προπόνηση της Παρασκευής που θα γίνει γνωστή και η “αποστολή” θα βγουν και πιο ασφαλή συμπεράσματα. Φορτούνης και Νικολάου, πάντως, μπορεί να είναι τελικά μέσα στις αρχικές επιλογές.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK