ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μαρινάκης: "Πρόκριση ή σπίτια σας!"

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε. Ομιλία σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Απίστευτο ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές.

Πρόκριση ή σπίτια σας!

"Αυτή δεν ήταν εικόνα του Ολυμπιακού!", τόνισε αρχικά. "Στο δεύτερο παιχνίδι πάρτε την πρόκριση, αλλιώς θα γυρίσετε στα σπίτια σας! Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω όλη την ομάδα αν δεν πάρετε την πρόκριση! Κοιτάξτε να κάνετε αυτό που πρέπει στο Ισραήλ", συμπλήρωσε.

 

Όπως είναι λογικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος και συνάμα προβληματισμένος από την εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ ήταν ενοχλημένος από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων που βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0
Τα καλύτερα tweets
Έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!