Εκτός ομάδας ο Μπεν λόγω Ερυθρού Αστέρα!

Το... δίπορτο του επιθετικού από τις Κομόρες προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού που τον έθεσε εκτός ομάδας, ενώ αποκλείστηκε και από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με Πλατανιά. Τι λένε από την ΠΑΕ για Μιραλάς και τη στάση των εκπροσώπων του, αλλά και για τον Ανδρούτσο, Τοροσίδη.

Εκτός ομάδας ο Μπεν λόγω Ερυθρού Αστέρα!

Μετά την τετράδα των Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Ζντίελαρ που εδώ και δύο εβδομάδες έχουν τεθεί εκτός ομάδας, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί πλέον και ο Μοχάμεντ Μπεν, έστω και για διαφορετικό λόγο. Στην ΠΑΕ ενοχλήθηκαν από το... δίπορτο του επιθετικού από τις Κομόρες, ο οποίος παράλληλα με τις κουβέντες που έχει μαζί τους, είναι σε ανοικτή γραμμή και με τον Ερυθρό Αστέρα που τον πολιορκεί κι αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους. Προφανώς τα μηνύματα που έλαβαν αναφέρουν ότι ο 28χρονος άσος γέρνει προς μετακόμιση στο σύλλογο του Βελιγραδίου και κατόπιν αυτής της εξέλιξης δεν κρίνουν απαραίτητη την παρουσία του στον Ολυμπιακό, παρότι το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπεν έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή (Τετάρτη) αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Περιβόλια για το Κύπελλο, παρότι συμπεριλήφθηκαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Γιάγκος Βούκοβιτς που, επίσης, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των προσεχών ημερών.

Στο μεταξύ, καλά ενημερωμένες πηγές του συλλόγου ξεκαθάρισαν τις προηγούμενες ώρες ότι οι εκπρόσωποι του Μιραλάς παρότι έχουν ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση της Έβερτον για την πολυπόθητη επιστροφή του στον Πειραιά, άκρη δεν έχουν βρει. Στα γραφεία του συλλόγου, πάντως, διατηρούν επιφυλάξεις και για τις προθέσεις του ατζέντη Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος είναι άγνωστο αν επιθυμεί πραγματικά να κάνει πράξη την επιθυμία του διεθνούς άσου ή προτιμά να μείνει στην Αγγλία, όπου θα εισπράξει και περισσότερα χρήματα. Αυτή η υπόθεση, πάντως, είναι δεδομένο πως θα έχει πολλά ακόμη "κεφάλαια" μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη, αλλά και δεδομένες δυσκολίες, πολλές από τις οποίες θα ξεκαθαρίσει η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής...

Από την ΠΑΕ διευκρινίστηκε, επίσης, ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος παρά τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα περί ενδιαφέροντος του Ατρομήτου και του ΠΑΣ, δεν πρόκειται να μετακινηθεί. Πρώτον επειδή μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις και δεύτερον επειδή στην ομάδα τον πιστεύουν και στη διάρκεια του β' γύρου θα ενεργοποιηθεί περισσότερο.

Τέλος, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ξανά το τελευταίο διάστημα.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK