"Εμάς με μεγεθυντικό φακό, άλλοι καταστρέφουν πόλεις"

Την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε το βαρύ πρόστιμο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, με αφορμή την παρουσία των φίλων των "ερυθρολεύκων" στο Περιστέρι. Για "επιλεκτική ευαισθησία της πολιτείας", κάνουν λόγω στο Λιμάνι.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League εξέδωσε αποφάσεις για την 21η αγωνιστική και σε αυτή βρίσκεται το όνομα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 10,000€ γεγονός που έφερε αντίδραση.

Συγκεκριμένα από τον Πειραιά διαρρέουν πως: "Με το μεγεθυντικό φακό κοιτάζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πέφτουν οι τιμωρίες. 10,000 για το Περιστέρι για υβριστικά συνθήματα όταν ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις!

Η επιλιεκτική "ευαισθησία" πολιτείας, Αστυνομίας με τους φιλάθλους μας συνεχίζεται".

Η απόφαση της επιτροπής:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).