Έμαθαν στο γήπεδο για τα τραγικά γεγονότα στον Ολυμπιακό

Παίκτες, τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού πληροφορήθηκαν στο Ουλκερ Σπορτς Αρίνα της Κωνσταντινούπολης τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, με τραγικό απολογισμό 15 νεκρούς. Τι δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
sfairopoulos EUROKINISSI

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι της Ευρωλίγκα με την Φενέρμπαχτσε, την ίδια ώρα που αρκετοί συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

Μόλις πληροφορήθηκαν για τα τραγικά γεγονότα έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τα δικά τους πρόσωπα για να μάθουν λεπτομέρειες, συγκλονισμένοι από τον βομβαρδισμό ειδήσεων σε όλα τα ξένα ΜΜΕ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε πρώτα στις τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι, που όπως είναι λογικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

"Είναι μία δύσκολη μέρα για την Ελλάδα. Αυτά που συμβαίνουν τα παρακολουθούμε από μακριά. H σκέψη μας είναι στους ανθρώπους αυτούς και στις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους. Είμαστε συγκλονισμένοι με όσα μάθαμε και σίγουρα η σκέψη μας θα είναι μαζί τους", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK