Eνας φίλος (του Ολυμπιακού) από τα παλιά στο "Καμπ Νόου"

Το σκέφτεται σοβαρά ο Μίτσελ να βρεθεί στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για δύο λόγους. Το Contra.gr εξηγεί γιατί είναι πιθανό ο Ισπανός να δώσει το “παρών” τα επίσημα του “σπιτιού” της Μπάρτσα.

Eνας φίλος (του Ολυμπιακού) από τα παλιά στο "Καμπ Νόου"
michel ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα επισήμως για την παρουσία ή όχι του Μίτσελ στο Καμπ Νoου. Από το ρεπορτάζ της Μάλαγα προκύπτει ότι ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ενδέχεται να βρίσκεται στα επίσημα για να παρακολουθήσει από κοντά την αποψινή αναμέτρηση (18/10, 21.45).

Η αλήθεια είναι ότι από την Μπάρτσα δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, αν το αποφασίσει να πάει ο Μίτσελ στην Βαρκελώνη, δεν θα έχουν πρόβλημα οι “μπλαουγκράνα” να του δώσουν μία πρόσκληση για να κάτσει στα επίσημα.

Στην Primera Division δεν υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Φανταστείτε ότι στον πεζόδρομο “Ράμπλα” που είναι ο πιο δημοφιλής της Βαρκελώνης, υπάρχει ολόκληρη μπουτίκ της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ακριβώς δίπλα σε αυτή της Μπαρτσελόνα!

Οπότε, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να πάει (σ.σ. αν πάει τελικά) με... αστυνομική συνοδεία στα επίσημα. Αφήστε δε που τον έχουν σε εκτίμηση στην Βαρκελώνη, αναγνωρίζουν ότι επρόκειτο για έναν τεράστιο αντίπαλο και τον σέβονται.

Ο Ισπανός λοιπόν τεχνικός σκέφτεται να βρεθεί στο Καμπ Νoου για δύο λόγους, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το ρεπορτάζ της Μάλαγα. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι θέλει να δει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Κι ο δεύτερος για να κάνει “κατασκοπία” της Μπάρτσα, μιας και το Σάββατο (21/10) η Μάλαγα δοκιμάζεται στο Καμπ Νου για την Primera Division.

News 24/7

24MEDIA NETWORK