Ένας πρώην πράσινος στη λίστα του Ολυμπιακού

Δημοσίευμα βάζει... φωτιά στις σχέσεις Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως οι κόκκινοι είναι έτοιμοι να πάρουν ποδοσφαιριστή που αποχώρησε από τους πράσινους το 2015. Οι ρήτρες που καλύπτουν το "τριφύλλι" και πως θέλουν να κλείσουν το deal οι ερυθρόλευκοι.

Τον Ιούλιο του 2015 ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη από τον Παναθηναϊκό, μιας και ο νεαρός αμυντικός δεν κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Αναστασίου πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ των πράσινων.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Ρισβάνης είναι βασικός και αναντικατάστατος στον "ιστορικό", εκτοξεύοντας μάλιστα τις... μετοχές του στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Κάπου εδώ έρχεται ένα δημοσίευμα από "Τα Νέα" για να ρίξει... μπουρλότο στις σχέσεις των δυο αιωνίων που είναι ούτως ή άλλως τεταμένες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει ερευνήσει την υπόθεση του Ρισβάνη για τον οποίο υπάρχει επιθυμία να αποκτηθεί! Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

ΟΙ ΡΗΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι πράσινοι από την πλευρά τους όταν τον παραχώρησαν το 2015 έβαλαν κάποιες ρήτρες. Τα δυο πρώτα χρόνια του συμβολαίου του μπορούν να πάρουν πίσω τον παίκτη με ένα φιξ ποσό, ενώ υπάρχει και "κάλυψη" σε περίπτωση που τον αγοράσει άλλη ομάδα από την Ελλάδα.

Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα και πως έχουν σκοπό στον Ολυμπιακό να προχωρήσουν το deal (το δημοσίευμα αναφέρει πως θα κλείσει το 2017), παρακάμπτοντας τις ρήτρες.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.