Ενδεκαδάτος ο Ρέτσος!

Όχι μόνο επέστρεψε ο Ρέτσος μετά από τον τραυματισμό του που λαχτάρησε πολύ κόσμο στο φιλικό με τη Λουντογκόρετς, αλλά επιλέχθηκε από τον Μπέσνικ Χάσι ως βασική επιλογή, με φόντο τα προκριματικά του Champions League. Σιδερένιος ο Παναγιώτης.

Ενδεκαδάτος ο Ρέτσος!

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έκρυβε η ανακοίνωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με τη Μαλίν. Στις αρχικές επιλογές του Μπέσνικ Χάσι, ως παρτενέρ του Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της άμυνας, επιλέχθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος άφησε οριστικά πίσω τις κακές αναμνήσεις που προκάλεσε ο τραυματισμός του στο φιλικό με τη Λουντογκόρετς.

Το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο σε εκείνο το ματς, είχε λαχταρήσει πολύ κόσμο, ωστόσο, όλα πήγαν καλά και ο νεαρός άσος απέδειξε ότι είναι σιδερένιος από κάθε άποψη. Η επιλογή του στην αρχική ενδεκάδα, μάλιστα, σε ένα σημαντικό ματς αποδεικνύει ότι η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού τον προορίζει για βασικό και στα προκριματικά του Champions League.

Στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Μαλίν βρίσκονται, επίσης, οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν και Μπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK