Επιμένουν οι Σέρβοι για Ολυμπιακό και Τζούρτζεβιτς

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρτιζάν για την μεταγραφή του βασικού επιθετικού της, Ούρος Τζούρτζεβις. Τι θα κρίνει την απόκτησή του από τους "ερυθρόλευκους";

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο πολύ προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο 23χρονος επιθετικός της σερβικής ομάδας βρίσκεται εδώ και καιρό στο μπλοκάκι των "ερυθρόλευκων", αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο " Informer" της Σερβίας, πλέον βρίσκεται μια "ανάσα" από το λιμάνι.

Ο Τζούρτζεβιτς είναι ο πιο "καυτός" παίκτης της Παρτιζάν και μετράει φέτος 4 γκολ και 2 ασίστ σε έξι αγώνες, με το ένα από αυτά τα τέρματα να είναι στο "Καραϊσκάκης" στο 2-2 με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο "Informer", το μόνο που θέλει η Παρτιζάν για να αφήσει τον Σέρβο επιθετικό είναι να παραμείνει τουλάχιστον για τα δύο ματς των προκριματικών του Europa League κόντρα στη Βιντεοτόν, έτσι ώστε να βοηθήσει να κερδίσουν την πρόκριση στους οmίλους.

Επιμένουν οι Σέρβοι για Ολυμπιακό και Τζούρτζεβιτς

Άρα μετά τις 24 Αυγούστου ο παίκτης θα μπορεί να... μετακομίσει στον Πειραιά. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος η Παρτιζάν ξεπούλησε μιας και ήδη έφυγαν οι Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Λεονάρντο (Αλ Αχλί), Μιχαΐλοβιτς (Χέρενφεϊν), Σούμα (Σλόβαν), Μίλετιτς (Βέστερλο) και Πάντιτς (Τσέλσι).

Από πλευράς πάντως Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι προς το παρόν. Κι αυτό γιατί υπάρχουν ήδη τρεις επιθετικοί στο ρόστερ (Μπεν, Εμενίκε και Ανσαριφάρντ) και δύσκολα θα έβρισκε το χρόνο που θα ήθελε στην ομάδα το Τζούρτζεβιτς. Αν λοιπόν δεν αποχωρήσει κάποιος από τους τρεις, δύσκολα θα αποκτηθεί ο Σέρβος.

Από την άλλη, ακόμη κι αν τεθεί θέμα αποχώρησης του Ανσαριφάρντ (δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα), δύσκολα ο Ολυμπιακός θα φτάσει τα 3-4.000.000 ευρώ που αξιώνει η Παρτιζάν για τον παίκτη. Μένει λοιπόν να δούμε αν είναι απλά ένα... παιχνίδι των Σέρβων για να βρουν καλύτερη προσφορά στον παίκτη τους, ή αν όντως οι "ερυθρόλευκοι" θα αποκτήσουν τον παίκτη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος του Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK