Έτοιμο το ανανεωμένο Καραϊσκάκη

Ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές εργασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν στο ματς με την Αρούκα.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών που που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για την αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα την προσεχή Πέμπτη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αποτελέσματα των εργασιών που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε χλοοτάπητας νέας γενιάς, ενώ έχουν αντικατασταθεί και οι εστίες. Σε πολλά σημεία του γηπέδου έχουν γίνει μικροεπισκευές και βαψίματα, ενώ έχει ενισχυθεί ακόμη το προστατευτικό που βρίσκεται στις εξέδρες.

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι βελτιώθηκε σημαντικά το αποστραγγιστικό σύστημα του γηπέδου έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να παραμένει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ακόμη και μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.