Έτοιμο το ανανεωμένο Καραϊσκάκη

Ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές εργασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν στο ματς με την Αρούκα.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών που που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για την αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα την προσεχή Πέμπτη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αποτελέσματα των εργασιών που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε χλοοτάπητας νέας γενιάς, ενώ έχουν αντικατασταθεί και οι εστίες. Σε πολλά σημεία του γηπέδου έχουν γίνει μικροεπισκευές και βαψίματα, ενώ έχει ενισχυθεί ακόμη το προστατευτικό που βρίσκεται στις εξέδρες.

Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι βελτιώθηκε σημαντικά το αποστραγγιστικό σύστημα του γηπέδου έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να παραμένει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ακόμη και μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.