Έτσι ΔΕΝ θα χαθείτε στην Πορτογαλία για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το ματς με την Σπόρτινγκ πρέπει να διαβάσουν αυτό το κείμενο και κυρίως, να δουν το συγκεκριμένο χάρτη που θα τους... λύσει τα χέρια (φωτογραφία).

Έτσι ΔΕΝ θα χαθείτε στην Πορτογαλία για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

Κρίσιμο παιχνίδι για την 3η θέση και την εξασφάλιση του Γιουρόπα Λιγκ την Τετάρτη στην Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό. Με νίκη θα μπορεί να... ελπίζει σε πρόκριση, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να βολέψουν τα αποτελέσματα.

Έτσι, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αρκετοί φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ταξιδέψει μέχρι την Λισαβόνα για το παιχνίδι. Όταν είσαι όμως σε μία ξένη χώρα είναι σίγουρο πως υπάρχει κίνδυνος να... χαθείς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε... οδηγίες για την μετακίνηση στο γήπεδο και μάλιστα έχει συμπεριλάβει ειδικό χάρτη για το Μετρό!

"Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίο θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας μεμονωμένα, να συγκεντρωθούν στις 17:00 (ώρα Πορτογαλίας) στην πλατεία Rossio, από όπου θα αναχωρήσουν για το γήπεδο José Alvalade, με το μετρό (τερματικό σταθμός Telheiras), συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα φτάσουν στην Λισαβόνα με πτήσεις τσάρτερ και θα μετακινηθούν, ούτως ή άλλως, με λεωφορεία, παρακαλούνται να είναι επίσης στο σημείο συγκέντρωσης, δηλαδή στην πλατεία Rossio, την ίδια ώρα. Από εκεί θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο, με τα λεωφορεία τους, συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία.

Όπως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έχουν πρόχειρα τα εισιτήριά τους καθώς και ό,τι επίσημο έγγραφο έχουν επάνω τους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα του αγώνα και ώρες 14:00-15:00 (τοπική ώρα), στο ξενοδοχείο Sana Lisbon Hotel".

Έτσι ΔΕΝ θα χαθείτε στην Πορτογαλία για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK