Έτσι γυρίζει ο Γιαννιώτας τον Γενάρη

Ανοίγει ξανά το θέμα επιστροφής του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό. Ποιος ο ρόλος του Πάουλο Μπέντο, οι σκέψεις για πώληση ποδοσφαιριστή και η... εκπαίδευση του Έλληνα άσου σε θέση που ψάχνονται οι "ερυθρόλευκοι" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Έτσι γυρίζει ο Γιαννιώτας τον Γενάρη
gianniotas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας ακολούθησε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού μαζί με πολλούς "κομμένους", όπως οι Μπέρτος και Κολοβός. Δεν έπεισε όμως τον Βίκτορ Σάντσεθ κι έτσι επέστρεψε με δανεισμό στον ΑΠΟΕΛ.

Από τότε άλλαξαν πολλά στον Ολυμπιακό, με τον Μπέντο να διαδέχεται τον Σάντσεθ και τους ερυθρόλευκους να κάνουν... restart, που όπως αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα τους βγήκε.

Ο Πάουλο Μπέντο θέλει να έχει άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό, παρακολουθώντας έτσι την εξέλιξη του Γιαννιώτα. Η αλήθεια είναι πως ο 23άχρονος άσος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Πορτογάλο, που δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως της επιστροφής του στο λιμάνι τον Γενάρη!

ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πωληθεί ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της ομάδας. Αν θα είναι ο Πάρντο ή ο Μάριν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό (παρουσιάζεται ως φαβορί ο Κολομβιανός).

Το θέμα είναι πως ο Γιαννιώτας, παρότι τον συνηθίσαμε αριστερά στην Ελλάδα, αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά στον ΑΠΟΕΛ, έχοντας εξαιρετική παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα με 9 εμφανίσεις, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, προτιμούν να επενδύσουν σε έναν ταλαντούχο νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή που παίζει και στην εθνική Ελλάδας, από το να πάνε σε κάποια άλλη περίπτωση.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Ο Γενάρης εξάλλου είναι κοντά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK