Έτσι κράτησαν οι Αγγελόπουλοι τον Πρίντεζη

Το ρεπορτάζ του Σωτήρη Γεωργίου στο Contra.gr για την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό παρά το πρέσινγκ από το εξωτερικό επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας. Τώρα επιστρέφει με όλες τις λεπτομέρειες και το "κλειδι" της συμφωνίας ανάμεσα στον υπαρχηγό των "ερυθρολεύκων" και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Έτσι κράτησαν οι Αγγελόπουλοι τον Πρίντεζη

Όπως είχαμε επισημάνει στο Contra.gr εδώ και 15 μέρες, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανησυχία για τον Πρίντεζη και την παραμονή του. Ο διεθνής φόργουορντ και υπαρχηγός θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια τα "ερυθρόλευκα" και ουσιαστικά θα κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι. Ο Πρίντεζης αισθάνεται τον Ολυμπιακό οικογένειά του, ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και δεν έβαλε το χρηματικό πάνω απ όλα, αν και ήξερε ότι είχε το τελευταίο του καλό συμβόλαιο μπροστά του.

Αυτό το ήξεραν και στην ΚΑΕ και ήταν εξαρχής αισιόδοξοι. Ο Γιώργος Πρίντεζης, μάλιστα, περιμένει παιδί και δεν είχε καμία όρεξη να είναι μακρυά από την οικογένειά του, με την οποία είναι κάθε μέρα μαζί. Με το διάδοχο που περιμένει και με την τρομοκρατία που πλανάται πάνω από την Τουρκία και την μακρινή Ρωσία, δεν είχε και δεύτερες σκέψεις...

Απλά περίμενε να εκτιμηθεί η προσφορά του και η συμπεριφορά του και ας έπαιρνε λιγότερα χρήματα. Η Φενέρ του έδινε 2,2 εκ. το χρόνο, ενώ η ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα περίμεναν τις εξελίξεις. Η Βαρκελώνη είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες, αλλά ο Πρίντεζης το συζήτησε και με δικούς του ανθρώπους και δεν μπήκε ποτέ σε επίσης σοβαρή σκέψη μετακόμισης. Εκτιμά ότι η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα μια ομάδα που ψάχνεται και ότι για 500χιλ δεν έχει λόγο να μετακομίζει...

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ"

Ο Πρίντεζης θα πάρει από τον Ολυμπιακό όσα θα έπαιρνε σε δύο χρόνια έξω. Εδώ θα τα πάρει σε τρία χρόνια. Αλλά με πληρωμένη την εφορία του, με τον κόσμο να τον αγαπά και αυτόν στο σπίτι του με τα αγαπημένα του πρόσωπα και το νέο μέλος που έρχεται για να μεγαλώσει με τις καλύτερες συνθήκες. Το deal με την ΚΑΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αγγίζει τα 4εκ για τρία χρόνια.

Θα πάρει 1,2-1,3 και 1,4 εκ αντίστοιχα για το κλειστό τριετές συμβόλαιο (το κλειδί της διαπραγμάτευσης)που ήταν το σημαντικότερο γι' αυτόν, καθώς έτσι ένιωσε την ασφάλεια και την εκτίμηση που ήθελε να νιώσει. Την εμπιστοσύνη της ομάδας του και ότι θα είναι ο αρχηγός στο τέλος της καριέρας του. Και φυσικά ότι οι Αγγελόπουλοι εκτίμησαν την συμπεριφορά του σε όλα τα επίπεδα και δεν έβαλαν την ανανέωση με δύο συν ένα χρόνο πχ, αλλά έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά ότι και στα 35του θα κάνει τα πάντα, όπως κάνει εδώ και χρόνια, για τον σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK