Έτσι θα αντιμετωπίσει τους... κλέφτες ο Ολυμπιακός

Το συχνό φαινόμενο με τις ληστείες στις οικείες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενεργοποίησε την "κόκκινη" ΠΑΕ, που πήρε την κατάσταση στα... χέρια της με σκοπό να κάνει τους παίκτες να νιώσουν ασφαλείς.

Τα τελευταία δυο χρόνια αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν γίνει στόχοι συμμοριών που εισβάλλουν στα σπίτια τους προκαλώντας τεράστια αναστάτωση.

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό το κακό έχει παραγίνει, αφού σε σύντομο διάστημα Εμενίκε, Οφόε, Ελαμπντελαουί και πλέον Καρσελά έχουν πέσει θύματα σπείρας που έκανε φύλλο και φτερό τα σπίτια τους.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους αθλητές που είναι λογικό να φοβούνται για την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

Έτσι, ο Ολυμπιακός σε συνεννόηση με τις Αρχές ζήτησε να υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας στις περιοχές που το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις... επιδημίας, ενώ και η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρία σεκιούριτι που θα προσέχει τα σπίτια των ποδοσφαιριστών της.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!