Φεύγει ο Βίτσελ, τι γίνεται με Μιλιβόγεβιτς

Η Ζενίτ, δια στόματος του πλέον αρμοδίου, του Μιρτσέα Λουτσέσκου, πουλάει τον Άξελ Βίτσελ στη Γιουβέντους. Θα πάρει τη θέση του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς; Οι απαντήσεις εδώ.

Φεύγει ο Βίτσελ, τι γίνεται με Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποχαιρέτησε τον Άξελ Βίτσελ, ο οποίος καταλήγει στη Γιουβέντους, με συνέπεια να ανοίγει ο δρόμος για την πρόταση της Ζενίτ στον Ολυμπιακό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Ο 71χρονος τεχνικός, ο οποίος από φέτος βρίσκεται στο "τιμόνι" της ρωσικής ομάδας, επιβεβαίωσε την (προσπάθεια για) πώληση του διεθνή Βέλγου στη "γηραιά κυρία".

"Δεχθήκαμε μία σοβαρή πρόταση από την Έβερτον, αλλά ο παίκτης την αρνήθηκε. Τώρα, τόσο το παιδί όσο και η Ζενίτ έχουν στη διάθεσή τους δύο ημέρες για να συμφωνήσουν με τη Γιουβέντους για μία πιθανή μεταγραφή", δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής στην "Dulce Sport".

"Τόσο ο Βίτσελ όσο και ο Εσεκιέλ Γκαράι είναι ποδοσφαιριστές με αξία, που η Ζενίτ τους αγόρασε πριν από 3-4 χρόνια, δαπανώντας πολλά χρήματα, αλλά η αποχώρησή τους είναι επιβεβλημένη λόγω του financial fair play. Αποδεχόμενοι την πώλησή τους, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλες μεταγραφές στο μέλλον".

Ο "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΙΛΙ"

Εδώ και καιρό, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προκύπτει ότι θα υπάρξει πρόταση περίπου 10.000.000 ευρώ από τη Ζενίτ για τον Μιλιβόγεβιτς. Το Contra.gr ο Θέμης Καίσαρης έχει περιγράψει εδώ και καιρό, από την περίοδο που οι Ρώσοι φερόταν να ενδιαφέρονται για τον Ανδρέα Σάμαρη, ότι τα πάντα θα κριθούν από την πώληση του Βίτσελ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με την πώλησή του στους νταμπλούχους Ιταλίας, τότε μένει κενή μία θέση για τον μέσο των "ερυθρολεύκων".

Όπως σημειώναμε μόλις χθες "οι της Ζενίτ περίμεναν την πώληση του Βίτσελ για να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό. Και η αλήθεια είναι ότι η πρόταση αυτή θα ξεπερνούσε τα 10.000.000 αφού οι Ρώσοι ενδιαφέρονται ζεστά για τον Σέρβο μέσο των πρωταθλητών".

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου άνοιξε τον δρόμο για τον αντικαταστάτη με την τελευταία φράση του περί μεταγραφών και τις επόμενες ώρες θα κριθούν τα πάντα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, με τις πληροφορίες περί Αλεξίς Ρομαό και Σεΐκ Τιοτέ, μοιάζει να καλύπτει το ενδεχόμενο κενό που θα αφήσει ο υπό παραχώρηση 25χρονος διεθνής Σέρβος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"
Ρομαό: Έρχεται για τον Ολυμπιακό!
"Έρχεται Αθήνα ο Τιοτέ"
Ο Πασιένσια της Πόρτο κοντά στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK