Θα χάσεις την ευκαιρία να βγάλεις selfie με τον Μέσι; Ακόμη και σε φανάρι...

Ποιος είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι... απλησίαστος; Ακόμη κι όταν περιμένει το πράσινο, δεν αγνοεί τους θαυμαστές του. Στην προκειμένη αυτοί ήταν Έλληνες...

Μπορεί το αποτέλεσμα και η γενικότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη να μη τους ικανοποίησε, ωστόσο το "δώρο" που τους περίμενε μετά το τέλος του αγώνα θα το θυμούνται για μια ζωή.

Συγκεκριμένα, τρεις φίλοι του Ολυμπιακού που είδαν από κοντά το ματς της Τετάρτης, στην επιστροφή τους για το ξενοδοχείο σε ένα φανάρι "έπεσαν" πάνω στο Λιονέλ Μέσι όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί του!

Ο Αργεντινός επέστρεφε στο σπίτι του από το γήπεδο και φυσικά δέχθηκε να κάνει το χατίρι των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σ.Κ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.