Φωτογραφία με... βαλίτσες ανέβασε ο Μιραλάς

Μια φωτογραφία του Κέβιν Μιραλάς, που ανέβασε ο ίδιος στα social media κρατώντας βαλίτσες, έκανε τους φίλους του Ολυμπιακού να... ξεσπάσουν με μηνύματα "ερυθρόλευκης" αγάπης.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΙΡΑΛΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΙΡΑΛΑΣ ICON

Σε ρυθμούς Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως κινούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς ό,τι ανεβάζει ο Βέλγος άσος στους λογαριασμούς του στα social media.

Έτσι λοιπόν ο παίκτης της Έβερτον ανέβασε το βράδυ της Τρίτης (7/11) μια φωτογραφία με τον ίδιο χαμογελαστό να κρατάει βαλίτσες και οι φίλοι του Ολυμπιακού το... συνέδεσαν με τον ενδεχόμενο ερχομό του στην ομάδα τους.

Πάντως αν κρίνουμε από το emoji με τη σημαία του Βελγίου που χρησιμοποίησε στο ποστάρισμά του, τότε μάλλον εννοούσε πως πάει με τις βαλίτσες του στο Βέλγιο, όπου η εθνική του ομάδα θα δώσει φιλικά με το Μεξικό (10/11) και την Ιαπωνία (14/11).

Δείτε ωστόσο ενδεικτικά τι έγινε κάτω από τη φωτογραφία του Βέλγου:

Φωτογραφία με... βαλίτσες ανέβασε ο Μιραλάς

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK