"Γενναία πρόταση για Ντάιερ ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κάνσας Σίτι για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Ντομ Ντάιερ.

Για την απόκτηση του 25χρονου Άγγλου επιθετικού, Ντομ Ντάιερ, που αγωνίζεται στην Κάνσας Σίτι φαίνεται πως κινήθηκε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Kansas City Star" οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση 3.000.000 δολαρίων για την αγορά του παίκτη, την οποία όμως απέρριψε η αμερικανική ομάδα.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο τεχνικός της Κάνσας, Πέτερ Βερμς, ο παίκτης δεν είναι προς πώληση τη δεδομένη στιγμή.

Πάντως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Ο Ντάιερ συνολικά με Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στο MLS και Ορλάντο Σϊτι στο πρωτάθλημα USL μετρά 142 συμμετοχές, με 75 γκολ και 14 ασίστ, ενώ οι αποδοχές του δεν είναι αρκετά υψηλές, αφού φτάνουν τα 618.750 δολάρια το χρόνο.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.