Γιατί έμεινε ξαφνικά έξω ο Γιαννιώτης

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του φιλικού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Γιαννιώτης έμεινε ξαφνικά εκτός αποστολής, ενώ κλήθηκαν εσπευσμένα οι Καπίνο, Χουτεσιώτης. Το Contra.gr έχει το παρασκήνιο...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
gianniotis EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης επρόκειτο να αγωνιστεί και μάλιστα βασικός στη φιλική αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (Κυριακή, 21.00) ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέσνικ Χάσι σκόπευε αρχικά να του δώσει όλο το 90άλεπτο κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς στην "αποστολή" των "ερυθρολεύκων" δεν είχε συμπεριλάβει άλλον τερματοφύλακα.

Μερικές ώρες πριν από την αναμέτρηση, ωστόσο, ο 24χρονος τερματοφύλακας έμεινε εκτός κι αντικαταστάθηκε από τον Στέφανο Καπίνο και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, οι οποίοι κλήθηκαν την τελευταία στιγμή.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το ξαφνικό "κόψιμο" του Γιαννιώτη προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά. Όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως, ωστόσο, ένα κτύπημα στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού του στέρησε τελικά τη συμμετοχή.

Στη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, σε μία έξοδο δέχθηκε κτύπημα από συμπαίκτη του στο θώρακα με αποτέλεσμα να πονέσει πολύ και ο Μπέσνικ Χάσι σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο να τον αφήσει εκτός κυρίως για προληπτικούς λόγους. Όλα καλά για τον ταλαντούχο κίπερ, απλώς το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πάρει παράταση για μερικές ημέρες.

Παρά τον αποκλεισμό του, πάντως, ο Γιαννιώτης βρέθηκε με πολιτικά στο γήπεδο, παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση από την εξέδρα και δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων και των δύο ομάδων.

Α.Β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK