Γιατί ξέσπασε ο Σφαιρόπουλος

Η απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπό τη μορφή του έκρηξης ήταν μάλλον αναμενόμενη μετά απ' όσα άκουσε το προηγούμενο 10ήμερο και ιδίως μετά τα όσα μεσολάβησαν από την ήττα στο ΣΕΦ με... θύτη τον Παναθηναϊκό.

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για δεύτερη φορά στην 3ετή (και κάτι μέρες…) θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχασε, κατά κάποιο τρόπο, την ψυχραιμία που τον διακρίνει και τα… έβαλε με τον ρεπόρτερ της Cosmote TV μετά το ματς με το Ρέθυμνο. Δείγμα του ότι πέρασε (και συνεχίζει να περνάει) μία -αν μη τι άλλο- δύσκολη περίοδο, ειδικά μετά τη δεύτερη εφετινή και τρίτη σερί εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως τις μεμονωμένες αντιδράσεις (που όμως πήραν έκταση) κάποιων… φανατικών που εμμέσως ζήτησαν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Ο Σφαιρόπουλος, σε μία ερώτηση που είχε να κάνει με το "κακό κλίμα και την άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, αντέδρασε επιθετικά λέγοντας ότι "δεν καταλαβαίνω την ερώτηση" και πως "δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα". Θυμίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του έχασε μόνο ένα ματς "εκτός προγράμματος" (με τον Παναθηναϊκό) και ότι "ο Ολυμπιακός είναι μέσα και στους τρεις στόχους", ενώ για τους επικριτές είπε ότι "εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και ας βάζει 50 πόντους".

Είναι εμφανές ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού δέχθηκε ουκ ολίγη πίεση (αναμενόμενο φυσικά…) μετά την ήττα της περασμένης Παρασκευής από τον Παναθηναϊκό και τού βγήκε με την αντίδραση στην ερώτηση του ρεπόρτερ. Κάτι που είχε κάνει άλλη μία φορά, στην περυσινή σεζόν, πάλι σε post game δηλώσεις μετά από νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Κάτι λοιπόν οι απανωτές ήττες από Μπαρτσελόνα και (κυρίως) Παναθηναϊκό, κάτι το σύνθημα υπέρ του Μίλαν Τόμιτς την περασμένη Παρασκευή αλλά και οι "επιθέσεις" που δέχθηκε από ΜΜΕ - φιλάθλους τον έκαναν να "ξεσπάσει" υπερασπιζόμενος πάντως την ομάδα του σε μία δύσκολη περίοδο που διανύει στη σεζόν.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK