Γιατί οι Ολυμπιακοί ήθελαν ένα καλάθι από τον Κολοσσό

Για ένα λεπτό το ματς του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό απέκτησε ενδιαφέρον. Ομως το 73-38 δεν ήρθε ποτέ για ενα καλάθι, προς απογοήτευση όσων ήταν στο ΣΕΦ!

Γιατί οι Ολυμπιακοί ήθελαν ένα καλάθι από τον Κολοσσό

Αν υπάρχει ένα σκορ που λατρεύουν να θυμούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι το 73-38 επί του Παναθηναϊκού στον πέμπτο τελικό της Α1 το 1996.

Εκτοτε δεν το έχουν ξαναδεί και παραλίγο και πάρουν... φωτιά οι κάμερες από τα κινητά σε ΣΕΦ και τηλεοπτικούς δέκτες, όταν το ματς βρέθηκε στο 73-36, προς το τέλος της τρίτης περιόδου.

Για περισσότερο από ένα λεπτό το σκορ έμεινε εκεί και ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να βάλει το καλάθι που θα έκανε το 73-38, προς απογοήτευση όχι των Ροδιτών, αλλά των οπαδών του Ολυμπιακού.

Για να καταλάβατε, τον περασμένο Μάρτιο όταν η γυναικεία ομάδα των ερυθρολεύκων έπαιξε ημιτελικό στο φάιναλ φορ στη Λευκάδα με τον ΠΑΟΚ, το σκορ έγινε 73-38 μόλις 2:14 πριν από τη λήξη...

Και όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη στιγμή, πολλοί έμειναν με την απορία, αλλά αυτοί που γνώριζαν γύρισαν 20 χρόνια πίσω και κατάλαβαν τους λόγους... Και φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες που κράτησαν ζωντανή τη στιγμή.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK