Γιατί τα πήρε με Μποτία ο Μέσι

Πρώτα του έδωσε τη φανέλα του, αφού έριξε... χυλόπιτα σε άλλους δυο "ερυθρόλευκους", τώρα του τα... έχωσε λέγοντας του μάλιστα να τα... πουν στα αποδυτήρια! Διαβάστε γιατί ο Λιονέλ Μέσι τα... πήρε με τον Αλμπέρτο Μποτία για ένα μαρκάρισμα (VIDEO).

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
botia messi ERUOKINISSI

Ο Ολυμπιακός παίζοντας ψυχωμένα και με τακτική προσήλωση απενεργοποίησε τα αστέρια της Μπαρτσελόνα και πήρε μία σπουδαία ισοπαλία στο κατάμεστο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή δεν... φοβήθηκαν να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και όπως φαίνεται αυτό δεν άρεσε στους... ακριβοπληρωμένους αστέρες των "μπλαουγκράνα". Από το πρώτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη, μάλιστα, σε αρκετούς "ερυθρόλευκους" έκανε εντύπωση το γεγονός πως ακόμα και στο... άγγιγμα, αντίπαλοι όπως ο Μέσι αντιδρούσαν με άσχημες εκφράσεις.

Η Marca αποκαλύπτει τώρα έναν νέο, έντονο, διάλογο που είχαν οι άλλοτε συμπαίκτες στην Μπάρτσα, Λιονέλ Μέσι - Αλμπέρτο Μποτία στο "Καραϊσκάκης". Αφορμή στάθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Ισπανού στον Αργεντινό έβγαλε εκτός εαυτού τον δεύτερο, ο οποίος γύρισε και του είπε:

"Τώρα δεν μου λέει τίποτα (η συγγνώμη σου). Το έκανες μία και τώρα δεύτερη φορά. Θα τα πούμε όμως στα αποδυτήρια μετά", τόνισε χαρακτηριστικά και δεν σήκωνε κουβέντα!

Πριν από δυο εβδομάδες στο "Καμπ Νόου" ο Μποτία είχε... καπαρώσει τη φανέλα του Μέσι, ο οποίος αρνήθηκε να τη δώσει σε Δημήτρη Νικολάου (επίσης λόγω σκληρού μαρκαρίσματος) και Γκιγιόμ Ζιλε, με σκοπό να την παραδώσει στον... φίλο του από την Μασία, Μποτία.

Ευτυχώς δηλαδή που... πρόλαβε ο έμπειρος αμυντικός, γιατί μάλλον δύσκολα θα την έκανε δική του μετά το ματς της Τρίτης.

Γιατί τα πήρε με Μποτία ο Μέσι
Γιατί τα πήρε με Μποτία ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK