Γκαρθία: Στη Λιβαδειά με τους ίδιους 21!

Ούτε έναν από τους παίκτες που είχαν ταξιδέψει στις 10 του Μάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά (0-4) δεν αντικατέστησε ο Όσκαρ Γκαρθία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Επέλεξε τους ίδιους 21 που είχαν πάει στην Κρήτη και με την ίδια σειρά! Άφησε πάλι εκτός τους Ένγκελς και Χατζισαφί

Γκαρθία: Στη Λιβαδειά με τους ίδιους 21!
hajisafi garcia engels

Ο Όσκαρ Γκαρθία έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή, λόγω των γεγονότων της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν άλλαξε ούτε έναν από τους ποδοσφαιριστές που είχε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (19.30) με τον Λεβαδειακό!

Τα ονόματα των 21 παικτών που είχαν ταξιδέψει στις 10 Μαρτίου για τα Χανιά, έμειναν ίδια και απαράλλαχτα ακόμη και στη σειρά που αναρτήθηκαν στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ. Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης, είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη, οι ίδιοι ακριβώς ταξίδεψαν και για τη Λιβαδειά.

Όσο για εκείνους που έμειναν εκτός; Πρόκειται για τον Μπιόρν Ένγκελς και τον Εσάχ Χατζισαφί. Οι δύο τελευταίοι δεν είχαν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία με τις επιδόσεις τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τέθηκαν εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανία και το ίδιο ακριβώς έγινε χθες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK