H αλήθεια για τον Αυλωνίτη

Ο Τάσος Αυλωνίτης έμεινε ελεύθερος απ' τον Ολυμπιακό και το Contra.gr αποκαλύπτει τα αίτια πίσω απ' την απόφαση των "ερυθρολεύκων" να λύσουν τη συνεργασία με τον Έλληνα αμυντικό, αλλά και τη... δικλείδα ασφαλείας σε πιθανή μετακίνηση σε βασικό ανταγωνιστή.

H αλήθεια για τον Αυλωνίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μεσημέρι της Πέμπτης (01/09) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε στη διετία που φόρεσε την "ερυθρόλευκη" φανέλα να καθιερωθεί, με συνέπεια να δοθεί δανεικός κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της περυσινής σεζόν στην Στουρμ Γκρατς και στη συνέχεια, όπως αναφέραμε, να μείνει ελεύθερος.

Σημαντικό λόγο στην απόφαση των διοικούντων τον Ολυμπιακό να λύσουν το συμβόλαιο με τον Αυλωνίτη έπαιξε το γεγονός πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα ο Πάουλο Μπέντο να μην έχει τη δυνατότητα να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Επίσης, μ' αυτό τον τρόπο ο 26χρονος αμυντικός έχει την ευκαιρία να βρει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Παρ' όλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να... χαρίσουν τον Αυλωνίτη σε βασικό ανταγωνιστή, καθώς είναι πολύ πιθανό στη συμφωνία των δύο πλευρών να έχει συμπεριληφθεί μία -άτυπη- ρήτρα, σε περίπτωση που επιλέξει να μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Πάντως, δεν αποκλείεται ο Αυλωνίτης να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αφού είχε καλή παρουσία με τη φανέλα της Στουρμ το τελευταίο τετράμηνο, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελεύθερος από Ολυμπιακό ο Αυλωνίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK