Η Άντερλεχτ θέλει τον "Κώστα Μανωλά" του Ολυμπιακού!

Οι Βέλγοι φαίνεται πως έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι την ελληνική αγορά και σύμφωνα με δημοσίευμα, αφήνουν στην άκρη άσο της ΑΕΚ που ήθελαν τον Γενάρη, θέλοντας να πάρουν παίκτη του Ολυμπιακού! Το όνομα του ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση στη χώρα και θυμίζει υπόθεση... Κώστα Μανωλά.

Η Άντερλεχτ θέλει τον "Κώστα Μανωλά" του Ολυμπιακού!
manolas aek olympiakos

Ένα άκρως ενδιαφέρον δημοσίευμα μας έρχεται από το Βέλγιο για δυο λόγους. Πρώτον αφορά παίκτη του Ολυμπιακού και δεύτερον, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει μία... ιδιαιτερότητα.

Για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση, θυμηθείτε τι συνέβη όταν ο Κώστας Μανωλάς άφησε την ΑΕΚ και υπέγραψε στους ερυθρόλευκους. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και το καλοκαίρι, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό και δυο συλλόγους που έχουν κόντρα στο Βέλγιο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, με τις πληροφορίες της "nieuwsblad.be" και μετά πάμε στο... παρασύνθημα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Άντερλεχτ έχει νέο αθλητικό διευθυντή, που ακούει στο όνομα Λουκ Ντεβρό.

Ο Ντεβρό λοιπόν έχει βάλει στο μάτι όχι τον Όγκιεν Βράνιες, που ήθελαν οι Βέλγοι τον Γενάρη, αλλά τον Μπιόρν Ένγκελς και ο λόγος είναι απλός. Έχει δουλέψει στην Κλαμπ Μπριζ για τρεισήμισι χρόνια και γνωρίζει καλά τον 23χρονο αμυντικό.

Η Άντερλεχτ θέλει τον "Κώστα Μανωλά" του Ολυμπιακού!

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Ένγκελς στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος είναι εκτός.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 7.000.000€ για να τον αποκτήσει από την Μπριζ, όμως δεν θα πει όχι σε μία πρόταση που θα του αποφέρει πίσω ένα ποσό κοντά σε αυτά τα χρήματα. Μάλιστα οι Βέλγοι στέκονται και στο γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα... έχωσε στους παίκτες του την προηγούμενη εβδομάδα, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Ένγκελς.

Αυτά είναι τα... εύκολα. Πάμε και στο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης που θυμίζει... Μανωλά.

ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ;

Ο Ένγκελς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπριζ, αφού αγωνίστηκε συνολικά στον σύλλογο για 11 χρόνια (2006-2017)! Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως είναι φανατικός οπαδός της ομάδας και θα έπρεπε να πάρει δύσκολη απόφαση να μετακομίσει στην Άντερλεχτ που θεωρείται... αιώνιος αντίπαλος.

Βέβαια, ο παίκτης έτσι όπως εξελίσσεται η καριέρα του δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως θα πρέπει να πάρει εγγυήσεις από τον Λουκ Ντεβρό πως αν γίνει... Κώστας Μανωλάς, θα είναι για να παίζει και όχι να σκουπίζει τον πάγκο.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι θεωρητικά, όμως η κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της. Μην ξεχνάμε πως τα ντέρμπι μεταξύ Άντερλεχτ και Μπριζ έχουν την κωδική ονομασία: "παιχνίδια του μίσους" στη χώρα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK