Η ανθοδέσμη του Ολυμπιακού στον Σαλίνο

Όμορφη κίνηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έστειλαν μία ανθοδέσμη και τις θερμότερες ευχές τους στον Λεάντρο Σαλίνο για τη γέννηση της κόρης του.

Ο Λεάντρο Σαλίνο ζει την ευτυχέστερη περίοδο της ζωής του, μετά την γέννηση της κόρης του. Γι' αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου, έστειλαν μία ανθοδέσμη στον Βραζιλιάνο αμυντικό, προκειμένου να τον συγχαρούν για το "νέο μέλος" της οικογένειάς του.

"Οι καλύτερες ευχές μας για τη νεογέννητη κόρη σας", έγραφε η κάρτα που έφερε την υπογραφή του κ. Βρέντζου. Ο Σαλίνο βέβαια δέχθηκε και τις ευχές των συμπαικτών του αλλά κι αρκετών φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί την στιγμή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την ανθοδέσμη στον επίσημο λογαριασμό του στο Ιnstagram.

Δείτε τη PHOTO:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.