Η αποκάλυψη της Τσέλσι για την μεταγραφή του Μάριν

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μάρκο Μάριν στον Ολυμπιακό, ξεδιαλύνοντας το τοπίο γύρω απ' τον τρόπο μεταγραφής του Γερμανού στους "ερυθρόλευκους". Διαβάστε πόσα χρήματα κατέβαλαν οι Πειραιώτες για τον κάνουν "δικό" τους.

Ο Μάρκο Μάριν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα απ' τον Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι", κατά την προσφιλή τους συνήθεια, δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες σε ό,τι αφορά το deal των δύο πλευρών (χρονική διάρκεια συμβολαίου, τρόπος  μεταγραφής).

Όμως, λίγη ώρα αργότερα ήρθε η Τσέλσι να διαλευκάνει την υπόθεση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Λονδρέζων, ο Μάριν μετακόμισε στην ομάδα του Πειραιά με κανονική μεταγραφή κι όχι ως δανεικός. Ο Γερμανός είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους "μπλε", αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, ενώ η πιθανότητα ενός νέου δανεισμού είχε αποκλειστεί απ' την πλευρά του παίκτη.

Έτσι, επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες που θέλουν τον Μάριν να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα, σύμφωνα με το "transfermarkt.de", ο Ολυμπιακός προσέφερε 3.000.000 ευρώ στην Τσέλσι για τον κάνει "δικό" του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάριν και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!