Η... καρδούλα του Γκαρθία στο twitter

Την ώρα που πλήθος δημοσιευμάτων από την Ισπανία θέλουν τον Όσκαρ Γκαρθία να είναι περιζήτητος στην Πριμέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέβασε tweet με φόντο την Ακρόπολη και μία... καρδούλα. Το... φλερτ οπαδού της Θέλτα (φωτογραφία)!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει όρος για επέκταση ενός χρόνου ακόμα, όμως όπως αρκετοί παίκτες στο ρόστερ, έτσι και ο Ισπανός θα κριθεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στην πατρίδα του πάντως πλήθος δημοσιευμάτων τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τους πάγκους των Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ και Θέλτα. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, ούτε έχει σχολιάσει το γεγονός.

Την Δευτέρα πάντως ανέβασε ένα tweet με διάφορες ερμηνείες. Συγκεκριμένα φωτογραφία της Ακρόπολης φωταγωγημένη το βράδυ, την ατάκα: " Σάββατο στην Αθήνα" και δίπλα μία... καρδούλα!

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο ποστάρισμα γνωρίζει μόνον ο ίδιος με σιγουριά. Πάντως ένας φίλαθλος της Θέλτα του έκανε ποδοσφαιρικό... φλερτ, ζητώντας να έρθει στην ομάδα του άμεσα με σχόλιο από κάτω.

Έχει πολλούς φαν στην Ισπανός ο Γκαρθία.

Η... καρδούλα του Γκαρθία στο twitter

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK