Η πρόβλεψη που φέρνει τον Χατζισαφί στον Ολυμπιακό

Ο Εχσάν Χατζισαφί θα αφήσει τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο, το μόνο σίγουρο. Που θα πάει όμως; Οι τελευταίες πληροφορίες αλλά η πρόβλεψη ενός... μύστη της Νέας Σμύρνης φέρνουν τον Ιρανό μπακ χαφ πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Οι σχετικές λεπτομέρειες.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του 2017 είναι απ' όλες τις απόψεις ο Εχσάν Χατζισαφί.

Πέρυσι όλο το ελληνικό μεταγραφικό παζάρι περιστράφηκε γύρω από τον Ιρανό στράικερ. Φλέρταρε μαζί του λίγο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ τον ήθελε, αλλά τελικώς δεν ασχολήθηκε, ο ΠΑΟΚ του έβγαλε μέχρι και εισιτήρια για να ανέβει στη Θεσσαλονίκη προτού ο παίκτης καταλήξει στον Ολυμπιακό!

Μία πολύ αξιόπιστη πηγή από Νέα Σμύρνη μεριά κάνει μία ιδιαίτερα σημαντική πρόβλεψη. Ο,τι ο Χατζισαφί θα φορέσει και αυτός τα "ερυθρόλευκα" σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο, θα γίνει δηλαδή ο νέος Αρσαριφάρντ!

Ο Ολυμπιακός αναζητά αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Λεάντρο Κούτρη και ο Ιρανός είναι... ταμάμ! Σε πολύ καλή ηλικία (27 σε 28), με τεράστιο κίνητρο της συμμετοχής στο προσεχές Μουντιάλ και με την κλάση του να είναι δεδομένη, μπορεί σαφώς να κανει τη διαφορά.

Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει πιο αξιόπιστη λύση απ' αυτήν. Ο παίκτης εννοείται ότι πωλείται. Μάλιστα θα επιδιωχθεί η πώλησή του καθώς με τα χρήματα ο Ιστορικός θα κινηθεί για τις δικές του μεταγραφές.

Οπότε έχουμε όλο το πακέτο. Επιθυμία του ενός, ανάγκη του άλλου και άνοδος επιπέδου για τον παίκτη. Μια χαρά deal...

Και τέλος: Θα σμίξει και με τον κολλητό του, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον οποίο μοιράζονται πολλά στην Εθνική ομάδα του Ιράν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK