H ψυχραιμία του Ολυμπιακού στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου

Παρά τη σκόνη που σήκωσε η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την οργισμένη αντίδραση της ΑΕΚ, που απειλεί με κυρώσεις, στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα. Που στηρίζουν την ψυχραιμία τους οι "ερυθρόλευκοι" και για ποια ενδεχόμενα προετοιμάζονται.

H ψυχραιμία του Ολυμπιακού στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI

Από τη στιγμή που έγινε σαφές και ξεκάθαρο ότι η υπόθεση "Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος" θα ξεκαθαριστεί στα δικαστήρια, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε ουδόλως να ανησυχεί.

Για τη... μη αντίδραση (ή για την ψυχραιμία αν θέλετε) υπάρχει εξήγηση την οποία σας μεταφέρουμε για να έχετε μία καλύτερα εικόνα (πάντα φυσικά από τη σκοπιά του Ολυμπιακού αφού η ΑΕΚ έχει τη δική τους επιχειρηματολογία).

"Αφού λοιπόν η ΑΕΚ έχει στα χέρια της συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Λάζαρο γιατί δεν το προσκόμισε;" Είναι μία βασική απορία που έχουν στον Ολυμπιακό για τη στάση της Ενωσης. Οι "ερυθρόλευκοι" έσπευσαν να προσκομίσουν το δικό τους συμβόλαιο με τον παίκτη στην Superleague και να ακολουθήσουν τις διαδικασίες. Το συμβόλαιο "εγκρίθηκε" και έχει ισχύ, όπως όλοι γνωρίζουν, από την 1η Ιουλίου του 2018.

"Και να έχει χαρτί η ΑΕΚ στα χέρια της αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν έχει το χαρακτήρα του συμβολαίου". Το νομικό τιμ του Ολυμπιακού είναι προετοιμασμένο και γι' αυτό το ενδεχόμενο για το οποίο επίσης δεν ανησυχεί.

Το τι ακριβώς θα γίνει, θα φανεί στο χειροκρότημα εντός των δικαστικών αιθουσών. Η λογική πάντως λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρούσε στη μεταγραφή αν δεν είχε "δέσει" την υπόθεση από όλες τις πλευρές. Σε διαφορετική περίπτωση, η ήττα που θα υποστεί θα είναι τεράστια και στην ουσία και στην επικοινωνία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK