Η σπάνια PHOTO του Ρομπέρτο, ο διάλογος με Μίτσελ και το ελληνικό μήνυμα της σέξι Μισέλ

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ κλείνει τα 31 του χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια σπάνια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία. Ο διάλογος που είχε με τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, και η... ελληνική αφιέρωση της συντρόφου του, της σέξι Μισέλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Η σπάνια PHOTO του Ρομπέρτο, ο διάλογος με Μίτσελ και το ελληνικό μήνυμα της σέξι Μισέλ
Ρομπέρτο Χιμένεθ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα 31 του χρόνια έκλεισε την Παρασκευή (10/2) ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ και αποφάσισε να το... γιορτάσει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: "Ναι, ο χοντρούλης γίνεται 31", δείχνοντας τον εαυτό του σε παιδική ηλικία. Μια σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί.

Άμεσα εμφανίστηκε και ο πρώην τεχνικός του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, ο οποίος του πέταξε και τη μπηχτή του "Χρόνια πολλά Ρομπέρτο. Με φτάνεις!" . Για να του απαντήσει με ανάλογο ύφος ο Ισπανός τερματοφύλακας "Ευχαριστώ όμορφε".

Η σπάνια PHOTO του Ρομπέρτο, ο διάλογος με Μίτσελ και το ελληνικό μήνυμα της σέξι Μισέλ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού όπως συνηθίζουν άλλωστε έγραψαν τα χρόνια πολλά στον Ρομπέρτο και του έστειλαν... μηνύματα επιστροφής, ενώ ξεχωριστό μήνυμα έστειλε και η σύντροφος του Ισπανού, Μισέλ.

Οι δυο τους πριν λίγες ημέρες είχαν έρθει στην Αθήνα και την βράβευση του Ρομπέρτο από τον ΠΣΑΠ κι έτσι η όμορφη Μισέλ αποφάσισε να του στείλεις τις διαδικτυακές ευχές της με φόντο την Ακρόπολη! "Ατελείωτος, Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που θαυμάζω περισσότερο στον κόσμο", έγραψε στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρέτσος o... Χάβι Μαρτίνεθ του Ολυμπιακού
Ο Ρομπέρτο, η sexy Μισέλ και το κοστούμι του Φορτούνη
Μισέλ ή Μάρτα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK