Προσκόμισε φωτογραφίες από τις μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Στο θέμα της ισονομίας επέμεινε ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των big-6 με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Γιατί προσκόμισαν οι άνθρωποί του φωτογραφίες και τι ακριβώς τόνισαν στον Υφυπουργό.

Όπως είχε προαναγγείλει το Contra.gr από το βράδυ της Τρίτης, η στάση που τήρησε ο Ολυμπιακός στο meeting του Γιώργου Βασιλειάδη με τους big-6 της Superleague για το θέμα των μετακινήσεων ήταν σαφώς σκληρή, στο όριο της αμφισβήτησης των υπουργικών χειρισμών.

Οι κκ Mώραλης, Κουντούρης και Μπαταγιάννης επιχείρησαν, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ν' αναδείξουν το θέμα της ισονομίας της Πολιτείας, η οποία κατά τη γνώμη τους αναζητείται σ' αυτό το ζήτημα.

Υπό αυτό το πρίσμα, η αναφορά στις μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν απολύτως φυσιολογική. Στον Υπουργό μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια των οπαδών του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι η Πολιτεία επιδεικνύει ανοχή. Μάλιστα, η πλευρά του Ολυμπιακού προσκόμισε φωτογραφίες από τα γήπεδα της Κέρκυρας και του Πανιωνίου, στα οποία μετέβησαν μαζικά οπαδοί του ΠΑΟΚ στα αντίστοιχα ματς πρωταθλήματος.

Από την άλλη, υπήρξε σχετική ικανοποίηση για την υπουργική δέσμευση ότι εφόσον παρατηρηθεί παραβίαση του υφιστάμενου πλαισίου θα υπάρξει και η σχετική τιμωρία με βάση τις διατάξεις του νόμου Γερουλάνου.

"Αυτό που θέλουμε" εξήγησαν όμως "δεν είναι να επιβληθούν πρόστιμα όπως και να 'χει. Αν θεωρήσετε ότι πρέπει να μπουν, ο νόμος σας δίνει κάθε δικαίωμα. Θέλουμε όμως ίση μεταχείριση. Και δεν μπορεί κ. Υπουργέ, να μην αντιληφθήκατε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με Πακιστανούς στην Αθήνα".

Για την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός τέλος αξίωσε νέο θεσμικό πλαίσιο τόσο για τις μετακινήσεις όσο και για τη λειτουργία των συνδέσμων.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.