Η Θέλτα φλερτάρει... άγρια με τον Γκαρθία!

Την ώρα που ο "ερυθρόλευκος" κόουτς βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να δει την οικογένειά του, στη Γαλικία εμφανίζεται ως Νο2 εκλεκτός για τον πάγκο της Θέλτα, που θέλει να διώξει ΑΜΕΣΑ τον Ονθούε. Γιατί -λένε πως- το πρόβλημα δεν είναι ο Ολυμπιακός και οι άλλοι υποψήφιοι.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI

Πρώτα ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ που ήθελε άμεσα τον Όσκαρ Γκαρθία για "αντί – Εουσέμπιο", αλλά κατέληξε σε υπηρεσιακή λύση (τον κόουτς της β' ομάδας) και θα τον... ξαναδεί το καλοκαίρι.

Μετά ήταν η Εσπανιόλ που δεν θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν με τον Κίκε Φλόρες στον πάγκο της και το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των διαδόχων του. Με την "ψαγμένη" πληροφορία μάλιστα πως ο Καταλανός ατζέντης του "ερυθρόλευκου" κόουτς έχει τις άκρες του στην δεύτερη μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης...

Για να... τριτώσει το ισπανικό ενδιαφέρον για τον Όσκαρ Γκαρθία με τη... Θέλτα. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Γαλικία, η ομάδα του Βίγκο θέλει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή για να προλάβει το ευρωπαϊκό τρένο (είναι 9ατη κι απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές).

Κοινώς ο Ονθούε εμφανίζεται σαν τελειωμένος. Πρώτη επιλογή της Θέλτα είναι ο 42χρονος Πάμπλο Ματσίν, κόουτς της φετινής ομάδας - έκπληξη στην Πριμέρα, της Ζιρόνα. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως...

Για να... εμφανιστεί αμέσως μετά ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος φέρεται να έχει πολλούς... θαυμαστές στη Θέλτα. Αν πιστέψουμε όμως τις πληροφορίες από την Ισπανία, το πρόβλημα με τον Καταλανό κόουτς δεν είναι τόσο οτι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά οι δικές του υψηλές οικονομικές απαιτήσεις! Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα της Θέλτα εκτός του κόουτς του Γκαρθία; Ο απολυμένος από την Σοσιεδάδ Εουσέμπιο και οι Αργεντινοί Γκαρέκα και Μπιέλσα.

Για την ιστορία ο Όσκαρ Γκαρθία αναχώρησε την Παρασκευή για τη Βαρκελώνη προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένειά του, αφού έχει δώσει ρεπό μέχρι την Δευτέρα στους "ερυθρόλευκους".

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK