Η... thug life επιστροφή του Ένγκελς

Η επιστροφή του Μπιορν Ένγκελς στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ήταν ιδιαίτερη. Όχι μόνον γιατί σκόραρε στο 5-1 κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά και γιατί ο πανηγυρισμός της νίκης στα social media, συνοδεύτηκε με... μπηχτή προς τον Όσκαρ Γκαρθία (PHOTO).

Η... thug life επιστροφή του Ένγκελς
EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένγκελς, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής (17/4) εμφατικής νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς με κεφαλιά στο 71' της αναμέτρησης, έβαλε και αυτός το... λιθαράκι του για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

Ο Βέλγος, ήταν από τους παίκτες που δεν έχαιραν της εμπιστοσύνης του Όσκαρ Γκαρθία και επί των ημερών του, είδαν αρκετές φορές τους αγώνες της ομάδας από την άκρη του πάγκου.

Ωστόσο, τα πράγματα για εκείνον φαίνεται πως άλλαξαν με τον ερχομό του Χρήστου Κόντη, ο οποίος του έδωσε φανέλα βασικού και εκείνος του το ανταπέδωσε με μια μεστή εμφάνιση και ένα γκολ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία να αποτελεί, πλέον, παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους", αλλά η δυσαρέσκεια, του Ένγκελς προς το πρόσωπο του παραμένει, και έγινε φανερή μέσα από την σημερινή του ανάρτηση στο στο twitter, καθώς σχολίασε δηκτικά:

"Επέστρεψα νωρίτερα από τις διακοπές για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", αναφερόμενος σαφώς στο διάστημα της απουσίας του από το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, "φορώντας" στον εαυτό του... γυαλιά που χρησιμοποιούνται στα γνωστά VIDEO: Thug Life, δηλαδή... αλήτικη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET

Η... thug life επιστροφή του Ένγκελς

News 24/7

24MEDIA NETWORK