Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε σε ένα ακόμα παιχνίδι με την ΑΕΚ και το Contra.gr βαθμολογεί την απόδοση τόσο του... υπηρεσιακού Χρήστου Κόντη, όσο και των ποδοσφαιριστών του.

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
olympiakos omadiki EUROKINISSI

Με τον Γκαρθία στο νοσοκομείο και τον Κόντη ξαφνικά στο... τιμόνι, ο Ολυμπιακός μπήκε με μειονέκτημα πριν καν γίνει σέντρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι παίκτες είναι άμοιροι των ευθυνών. Το Contra.gr περνάει από... κόσκινο τους ποδοσφαιριστών των "ερυθρολεύκων".

ΠΡΟΤΟ 6 (ο δεν φταίω): Δεν έφταιγε σε κανένα από τα δυο γκολ, ενώ στις υπόλοιπες φάσεις αντέδρασε σωστά. Όταν όμως χάνεις 2-0, δεν μπορείς να πάρεις μεγάλη βαθμολογία. Στο 1-0 μάλιστα έδειχνε με τα δάχτυλα στους Ρομαό, Κούτρη και Νικολάου πως ήταν τρεις και ο Χριστοδουλόπουλος ένας!

Ομάρ 5 (ο όσο πάει και χειρότερα): Στο ξεκίνημα του αγώνα ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον Λόπες, αφού ο Μάριν δεν τον βοηθούσε. Όσο περνούσε η ώρα ανέβασε στροφές, όμως ήταν κάτι παραπάνω από μέτριος.

ΡΟΜΑΟ 6 (ο "τίμιος"): Αν εξαιρέσουμε τη φάση του 2-0 που ο Αραούχο τον κέρδισε εντυπωσιακά, ο έμπειρος μέσος (αναγκαστικά στόπερ) ήταν εξαιρετικός. Μάλιστα ακόμα και η προώθηση του παιχνιδιού ξεκινούσε πολλές φορές από τα πόδια του.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5 (ο άπειρος): Η απειρία του φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Δεν έδιωχνε τη μπάλα με ψυχραιμία, ενώ στο 1-0 θα μπορούσε να πάρει καλύτερη θέση στην περιοχή.

ΚΟΥΤΡΗΣ 5 (ο προσπαθώ, αλλά...): Προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό όμως δεν φτάνει από μόνο του. Μοιάζει να κάνει μισά παιχνίδια, κάτι που συνέβη και κόντρα στην ΑΕΚ. Έχει ευθύνη και αυτός στο 1-0.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ 6 (ο μίστερ λάθη): Έκανε εύκολα λάθη και πουλούσε τη μπάλα χωρίς λόγο. Όμως το γκολ που πέτυχε στο 83ο λεπτό, άλλαξε τη ροή του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις μπορούσε να γίνει "ήρωας" για τον Ολυμπιακό.

ΖΙΛΕ 5 (ο έμπειρος κουρασμένος): Μέτρια εμφάνιση από τον Βέλγο που μπήκε από... σπόντα στην ενδεκάδα λόγω του τραυματισμού του Σισέ. Λάθη μεγάλα δεν είχε, αλλά στο δεύτερο μέρος κουράστηκε και έχασε τη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να βγει.

ΜΑΡΙΝ 5 (ο παίζω όποτε έχω όρεξη): Κάποιες εξάρσεις στο πρώτο μέρος, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Είχε ποιότητα, προσπάθησε να κουβαλήσει τη μπάλα, αλλά ήταν μόνος.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ 4 (ο κουρασμένος ηγέτης): Αγνώριστος εδώ και αρκετό καιρό. Δεν βοήθησε καθόλου ούτε από τα στημένα του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα έπρεπε να γίνει αλλαγή. Ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερα από τον αρχηγό του.

ΜΙΡΑΛΑΣ 4 (ο "τι έγινε ρε παιδιά;"): Είτε στην κορυφή, είτε στα άκρα είναι φανερό πως δεν έχει μπει σε μία μονταρισμένη ομάδα που θα τον βοηθήσει να δείξει την ποιότητα του. Μάλιστα νευρίασε και κάποια στιγμή σταμάτησε να προσπαθεί. Απογοητευτικός.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ 4 (ο έχασα την ψυχραιμία μου): Ο Βράνιες τον πήγε... καροτσάκι και ο Ιρανός τσίμπησε. Έχασε την ψυχραιμία του και δεν μπόρεσε να πάρει πολλές μονομαχίες. Κακό παιχνίδι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΟΦΟΕ 6 (ο έπρεπε να παίξω περισσότερο): Με το που μπήκε έβγαλε τρεις κάθετες μπαλιές που προκάλεσαν πανικό στην άμυνα της ΑΕΚ. Έπρεπε να μπει με την έναρξη του δευτέρου μέρους στη θέση του Φορτούνη.

ΠΑΡΝΤΟ 7 (ο καλύτερα αλλαγή): Τελικά ο Κολομβιανός είναι καλύτερος όταν έρχεται από τον πάγκο. Οι κούρσες του από τα δεξιά προκάλεσαν μεγάλα ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ και από μία τέτοια προήλθε το γκολ.

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ 3 (ο φοράω δυο δεξιά παπούτσια): Του έδωσαν δυο φορές έτοιμο γκολ και αυτός εκτέλεσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Για αυτή τη μία φάση μπήκε στο ματς και απέτυχε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΟΝΤΗΣ 5: Πως να κρίνεις έναν άνθρωπο που κλήθηκε τελευταία στιγμή να κοουτσάρει ένα τόσο κρίσιμο ματς. Έβαλε μέσα όλα τα δυνατά επιθετικά όπλα, όμως από ουσία σχεδόν τίποτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK