Η υπόσχεση του Λάζαρου που γούσταραν στον Ολυμπιακό

Kαλα τα μεγάλα συμβόλαια, καλά τα λεφτά, όμως αν σ' αυτά δεν υπάρχει και επιθυμία τότε κάτι λείπει. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όμως είχε σφοδρή επιθυμία να γίνει "ερυθρόλευκος".

Αν κάτι έκανε περισσότερο εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αυτό ήταν η επιθυμία του διεθνούς άσου να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Λάζαρος, ολυμπιακών πεποιθήσεων από μικρός (άσχετα αν έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) φαίνεται ότι το είχε απωθημένο ότι δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του.

Γι' αυτό λοιπόν, όπως αναφέρει το "Φως" πριν την υπογραφή των συμβολαίων έλεγε στους ανθρώπους των Πειραιωτών: "Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου θα δώσω τα πάντα, όμως για τον Ολυμπιακό θα δίνω και ένα 30% περισσότερο".

Από εκεί και πέρα όλοι πήραν το δρόμο τους με τον Λάζαρο να βάζει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.