Η υπόσχεση του Μέσι σε παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Λιονέλ Μέσι έριξε δυο... χυλοπίτες σε παίκτες κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, με σκοπό να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε σε ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων. Ποια ήταν η... ανταμοιβή.

Η υπόσχεση του Μέσι σε παίκτη του Ολυμπιακού
messi

Και οι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά. Μεγάλα ή μικρά δεν έχει σημασία. Όταν παίζεις μάλιστα κόντρα στην σπουδαία Μπαρτσελόνα, σαν άλλος... πιτσιρικάς κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσεις μία φανέλα του σούπερ σταρ Μέσι.

Στη δική μας ιστορία τρεις ήταν οι παίκτες που... μονομάχησαν για το συγκεκριμένο "έπαθλο", όμως μόνον ένας χαμογέλασε στο τέλος και αυτός γιατί είχε κάνει... homework. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τελικά έφυγε με το πολύτιμο δώρο από το Καμπ Νόου. Ποιοι ήταν όμως οι άλλοι δυο που... κόπηκαν και πως το δικαιολόγησε ο πολύς Μέσι;

ΓΙΑ ΕΝΑ... ΤΑΚΛΙΝ

Ο πρώτος που ζήτησε τη φανέλα ήταν ο νεαρός Δημήτρης Νικολάου. Έλα όμως που είχε κάνει ένα τεράστιο "λάθος" κατά τη διάρκεια του αγώνα! Έπεσε σκληρά πάνω στον Αργεντινό παικταρά, ο οποίος του το κρατούσε... μανιάτικο. Έτσι όταν πήγε και τον ρώτησε με το σφύριγμα της λήξης, ο Μέσι απλά τον αγριοκοίταξε.

Δεύτερο "άκυρο" έφαγε ο Γκιγιόμ Ζιλέ, μόνο που η απάντηση του Αργεντινού ήταν πιο... ευγενική αυτή τη φορά. Έτσι, η φανέλα κατέληξε στον Μποτία! Ο Ισπανός αμυντικός είχε φροντίσει λίγες ημέρες νωρίτερα να κάνει την... ψακτική του ( μίλησε μάλιστα με τον Μέσι στο τηλέφωνο), πήρε το ΟΚ και στο τέλος αποχώρησε από το Καμπ Νόου με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην... ονειρική ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2008-2009, όπου οι "Μπλαουγκράνα" έκαναν τρεμπλ ( πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ).

Είπαμε και στο ξεκίνημα και οι παίκτες... παιδιά είναι.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK