Ήθελε και Ντε Μπουρ ο Ολυμπιακός

Στις δηλώσεις του Φρανκ Ντε Μπουρ, στο πλαίσιο της ανακοίνωσής της πρόσληψής του από την Ίντερ, αποκαλύφθηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Ολλανδού τεχνικού.

Συγκεκριμένα ο Φρανκ Ντε Μπουρ υποστήριξε χαρακτηριστικα: "Έμεινα έκπληκτος από το ενδιαφέρον της Ίντερ. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες από την Ιταλία που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, αλλά επέλεξαν τελικά Ιταλούς τεχνικούς κι έτσι πίστεψα ότι το μέλλον θα ήταν κάπου αλλού. Είχα επαφές με αγγλικούς συλλόγους, με την Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό, όμως όταν διαπίστωσα ότι το ενδιαφέρον της Ίντερ ήταν σοβαρό, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να επιλέξω το Μιλάνο".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.