Και ο Ελισέου για αριστερά

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μεντί της Χάβρης, όμως δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τους "ερυθρόλευκους" για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού προκύπτει και θέμα με τον Ελισέου.

Γρίφος για δυνατούς λύτες η λύση που θα προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Μεντί της Χάβρης είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζονται, όμως ο 22χρονος δεν... παίζει μόνος του.

Συγκεκριμένα, ο Ελισέου που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, φέρεται να βρίσκεται κι αυτός στους υπό παρακολούθηση παίκτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" ο 33χρονος βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ εξετάζεται κι ένα όνομα... έκπληξη.

AP Photo/Michael Probst

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.