Καραπαπάς: "Ο Μαρινάκης τιμούσε πάντα τον Ποντιακό Ελληνισμό"

Με σχόλιό του στο facebook, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε όσους έκαναν λόγο για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού μετά τον χαρακτηρισμό του Ιβάν Σαββίδη ως "φιλοξενούμενου στη χώρα μας".

Καραπαπάς: "Ο Μαρινάκης τιμούσε πάντα τον Ποντιακό Ελληνισμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά το σχόλιό του

"Επειδή ορισμένοι έχουν ξεφύγει και μιλούν για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τα εξής:

1. Η μητέρα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη έλκει την καταγωγή της απο τον Πόντο και απο μια απο τις σπουδαιότερες οικογένειες, την οικογένεια Υψηλάντη της οποίας την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος γνωρίζουν οι πάντες! Είναι μια οικογένεια απο τα Ύψηλα της Τραπεζούντας, έχει ιστορία απο το 10ο αιώνα και πέρα απο τους Υψηλάντηδες της Φιλικής Εταιρείας, με την ασύγκριτη προσφορά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έδωσε στον ελληνισμό σπουδαίους Έλληνες!

Σε όλη του τη ζωή ο κ. Μαρινάκης τιμούσε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους υπερήφανους Έλληνες του Πόντου!

Και ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό με ενέργειες που αποτελούν πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά.

2. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι "φέουδο" κάποιων που αυτοχρίζονται ως "ηγέτες" των Ποντίων.

3. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών όπως ο κ. Καμμένος του οποίου η σχέση με τον Δ. Μελισσανίδη KAI τον Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή σε όποιον μιλάει Ποντιακά ή Ελληνικά.

Θυμόμαστε όλοι τις "προσπάθειες" του να πείσει την κ. Μαρούπα να ψηφίσει στην ΕΕΑ υπέρ Μελισσανίδη! Ας στήσει κάποιο φαιδρό σόου στα στρατόπεδα που το παίζει "στρατιώτης" και ας αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι πολύ μικρός για να διαχειριστεί τέτοιο μέγεθος".

Καραπαπάς: "Ο Μαρινάκης τιμούσε πάντα τον Ποντιακό Ελληνισμό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Καμμένος απαιτεί δημόσια συγγνώμη για Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK