"Κάρφωσε" τον Σάρας ο Σφαιρόπουλος

Οι δύο κόουτς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, άρχισαν να μονομαχούν μία ημέρα πριν από το τζάμπολ των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις. Οι λεπτομέρειες...

O πρώτος αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας άρχισε μία ημέρα πριν από το τζάμπολ. Και γιατι όχι άλλωστε, πλέι οφ είναι αυτά...

Οταν, λοιπόν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έριξε την μπηχτή του για τη διαιτησία ("πρέπει να μας σεβαστούν, είμαστε μία από τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σήκωσε το γάντι.

Ιδού τι τόνισε: Έχω μιλήσει πολλές φορές κολακευτικά για την Ζάλγκιρις και τον Σάρας. Ο Σάρας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι έχει κάνει τρομερή δουλειά. Έχει απογειώσει την ομάδα.  Η Ζάλγκιρις είναι μία ομάδα που για κάποιους αποτελεί έκπληξη. Για εμάς που είμαστε στον χώρο δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά. Σαν νέος προπονητής που είναι χρησιμοποιεί παλιά κόλπα για να επηρεάσει κάποιες καταστάσεις. Εμείς κοιτάμε να ετοιμάσουμε την ομάδα μέσα στο γήπεδο και μόνο".

Το λες και καρφί αν μην τι άλλο...

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.