"Κασέρι" &... Μανθάτης "τελειώνουν" του Μασούρα

Από τη Λάρισα διέρρευσε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας πως υπήρξε "χάπι εντ" στο... σίριαλ της πώλησης του 22χρονου μπακ χαφ στον Ολυμπιακό. Τα δύο διαφορετικά ποσά που "παίζουν", το πολύ δυνατό deal, η "χρυσή" λεπτομέρεια των μετρητών και τα "ερυθρόλευκα" έμψυχα ανταλλάγματα στα οποία επέμενε ο Κούγιας.

"Κασέρι" &... Μανθάτης "τελειώνουν" του Μασούρα

Οι πληροφορίες που μαζέψαμε για την μεταγραφική υπόθεση Γιάννη Μασούρα και το επικείμενο deal AEΛ - Ολυμπιακού:

1. Από τη Λάρισα διέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας η είδηση περί οριστικής συμφωνίας της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Μασούρα. Λίγες ώρες δηλαδή μετά το διοικητικό συμβούλιο στη Super League, που έβγαλε νέο πρόεδρο στη θέση του Στράτου, τον αντιπρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, τον οποίο ψήφισε και ο Αλέξης Κούγιας.

2. Οι πληροφορίες από τον... κάμπο, που δεν επιβεβαιώθηκαν πάντως από τον Ολυμπιακό, έκαναν λόγο για deal ύψους 1 εκατ. ευρώ. Στην ελληνική πιάτσα agents μιλούσαν για "κασεράτα" 800 χιλιάρικα!

3. Δεδομένα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης (10%), ενώ ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει ζητήσει ως ανταλλάγματα για τον 22χρονο χαφ τον Μανθάτη κι έναν από τους Βέργο, Καραμάνο, Σάλιακα.

4. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν τρεις δεξιοί μπακ χαφ, οι Ομαρ, Σάλιακας και Ίγκορ.

5. Παρεμπιπτόντως στην Ιταλία... θυμήθηκαν τον πρώην παίκτη της Τζένοα, Γιάννη Φετφατζίδη, γράφοντας πως υπέγραψε 3ετες συμβόλαιο στον Ολυμπιακό...

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK