Κοιτάζει τον Βίτορ Περέιρα η Φενέρμπαχτσε

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ισμαήλ Καρτάλ.

Ένα από τα ονόματα που κοιτάζουν οι Τούρκοι για τον αντικαταστάτη του είναι ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του "διαζυγίου".

Οι άνθρωποι της Φενέρ -η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, έμεινε με άδεια χέρια εφέτος, αφού η Γαλατά έκανε νταμπλ- έχουν σε εκτίμηση τον Πορτογάλο προπονητή, για τον οποίο γνωρίζουν τι έκανε στη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Επαφή ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά είναι ψηλά στη λίστα για τον πάγκο της ομάδας και όταν ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, τότε αναμένεται να κάνουν τις πρώτες συζητήσεις τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βίτορ Περέιρα δεν θα μείνει για καιρό στο... ταμείο ανεργίας, αφού πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Ο ίδιος περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα κοιτάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ν.Γ.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.